Informatie over beschikbaar pand: 

Adres

Oostendestraat 38, 8820 Torhout

Contact Communicatie via O&P Vastgoed 
Telefoonnummer 050 678 190
Beschikbare oppervlakte 180 m2
Omschrijving 

Recente handelsruimte op commercieel gunstige ligging, omringd door druk bezochte handelszaken (kledij, opticien, lingerie, videotheek, horeca,...) en op 150 meter van de Markt van Torhout. 


Het pand heeft een eigen private parking voor 4 wagens (ingang via Karel de Ghelderelaan) en parkeermogelijkheid in de buurt (Oostendestraat, parking Karel de Gheldere op paar stappen). 


Via de automatische schuifdeur (met een diefstalbeveiligingspoortje) kom je in de aangename ruime winkelruimte (130 m²), achterliggend vinden we een ingerichte bureelruimte (27 m²) met inbouwkasten en vast bureel (of polyvalent, berging,...), naastliggend een kitchenette (met kastenwand, spoelbak en koelkast), sanitair (toilet met handwas), bergruimte met vaste rekken (16 m²). 


Het pand is verwarmd op aardgas met radiatoren (condensatieketel Vaillant) en in de grote ruimte een warmeluchtblazer, elke ruimte heeft systeemplafond (plafondtegels) met inbouwverlichting en keramische antractietgrijze vloertegel in perfecte staat, metalen rolluik voor etalage (beveiliging). 


Een goed gelegen pand met mooie etalage (5,4 m breed) en etalageraam/vitrine (2.4 m) met alle uitrusting en voorzieningen voor uw toekomstige commerciële droom!

Indicatie prijs  € 1.695 / maand (mogelijkheid van extra huurkorting van € 100 / maand, gedurende 2 jaar)
Link naar verkoop /
Extra infoNeemt deel aan de opendeurdag op 08/09